Studentka chtěla v poklidném městě začít nový život. Místo toho se snaží zastavit maskovaného vraha

Elisabeth Francová
Foto: Netflix

Nový hororový film Máš někoho doma (There’s Someone Inside Your House) vypráví příběh studentky Makani Young, která se přistěhuje do malého poklidného městečka v Nebrasce. Místo klidu tu však na ni a její přátele čeká boj o život.

Studentka posledního ročníku střední školy, Makani Young, se přestěhuje z Havaje do městečka Osborne v Nebrasce ke své babičce, aby tu začala nový život. Bohužel se ukáže, že to nebude tak snadné. Město totiž začne terorizovat zabiják, zaměřený na lidi skrývající temná tajemství. Protože záhadná minulost Makani z ní dělá možný cíl, rozhodne se spolu se svými přáteli odhalit identitu maskovaného vraha dříve, než se i ona stane jednou z obětí.

Film je adaptací stejnojmenného románu oblíbené autorky žánru Young Adult Stephanie Perkins. V hlavní roli se představí herečka Sydney Park, která se již objevila v populárním seriálu The Walking Dead či v dalším Netflix originálu Santa Clarita Diet. Za pozornost stojí producenti filmu, společnost 21 Laps Entertainment, která má na svém kontě seriálové hity Stranger Things, Shadow and Bone a Dash & Lily.

Ačkoli kritiky řadí tento horor spíše mezi průměrné, jde o zábavný slasher se sympatickými postavami, podařeným soundtrackem a nápaditým vrahem. Kolik obětí si vyžádá řádění zabijáka? A podaří se jej vůbec zastavit?

Odpovědi můžete najít od 6. října na Netflixu!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.