Jennifer Aniston a Adam Sandler natočí pokračování Vraždy na jachtě. Tvůrci slibují ještě více záhad

Foto: Scott Yamano / Netflix

Jennifer Aniston a Adam Sandler si spolu v roce 2019 zahráli ve filmu Vražda na jachtě. Nyní se opět zapletou do tajemné vraždy, jelikož Netflix chystá druhý díl.

Adam Sandler a Jennifer Aniston se zapletou do další vraždy. Netflix totiž oznámil pokračování své úspěšné komedie Vražda na jachtě, kterou vydal v červnu 2019. Tehdy během prvních čtyř týdnů film zhlédlo 73 milionů domácností po celém světě.

Foto: Scott Yamano / Netflix

V prvním díle vzal Nick (Adam Sandler) svou manželku Audrey (Jennifer Aniston) na dlouho slibovaný výlet od Evropy. Během letu se náhodně setkali s mužem, který je pozval na soukromou jachtu svého známého, staršího miliardáře Malcolma Quince (Terence Stamp). Během tohoto luxusního výletu se však stala vražda a Nick a Audrey byli záhy hlavními podezřelými.

Netflix v sobotu ve videu TUDUM, globální show pro fanoušky, oznámil, že se Sandler a Aniston objeví i v druhém díle a opět se vydají na mezinárodní dobrodružství plné intrik. Netflix slibuje „více záhad, pár vražd”.

Zatím nebylo zveřejněno žádné datum, kdy se na film můžeme těšit. Předpokládáme ale, že by to ale mohlo být koncem roku 2022 nebo začátkem roku 2023.  

Jsme zvědaví, jak se bude nový film jmenovat v češtině. Anglický název toho prvního, Murder Mystery (Vražedné tajemství), totiž jistě bude sedět i na druhý díl. V češtině je ale film pojmenován jako Vražda na jachtě, ale předpokládáme, že v druhém díle se děj znovu na jachtě odehrávat nebude.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.