Přítel jí zlomil srdce. Po dlouhé době se najednou objevil a chce ji zpět. Zní to jako láska?

Eva Lenská
Foto: Netflix

Romantických komedií není nikdy dost. Tentokrát si pro nás Netflix připravil jednu španělskou. Snímek Zní to jako láska bude vyprávět o bolestivém rozchodu, návratu zpět a dlouholetém přátelství. 

Romantický snímek Zní to jako láska (Sounds Like Love) vznikl podle knižní série Canciones y Recuerdos od populární španělské spisovatelky Elísabet Benavent. Režírovala jej Juana Macías podle scénáře Laury Sarmiento Pallarés. Natáčení začalo v říjnu loňského roku a probíhalo ve španělském Madridu a portugalském Lisabonu.

Foto: Netflix/Maria Heras

Na co se mohou milovníci romantických komedií těšit? Třicetiletá Maca (María Valverde) je módní asistentkou pracující v Madridu. Její život se otočí naruby, když se na scénu vrátí její bývalý přítel Leo (Álex González), který jí zlomil srdce. Kromě toho v ní zničil důvěru v muže a roztrhal na cucky její sebevědomí. Jak se má vyrovnat s jeho návratem a s potlačovanými city? Bez věrných kamarádek to nepůjde.

Maca má štěstí, že má dvě skvělé kamarádky – Jimenu (Elisabet Casanovas) a Adrianu (Susana Abaitua), které jsou vždy připravené udělat vše pro to, aby problémy nevypadaly tak hrozně, jak to na první pohled vypadá. Díky nim dostane odvahu čelit svým konfliktům, obavám a nejistotám, aby mohla konečně převzít kontrolu nad svým životem.

Autorka knižní předlohy dle What’s on netflix uvedla: “Bylo to velmi obtížné, měli jsme před sebou velkou výzvu. Dvě knihy o více než 500 stranách jsme museli vměstnat do 90 minut filmu. Jsou tam zápletky, které se nedaly rozvinout, protože na to nebyl čas. Přesto tvůrci respektovali ducha jednotlivých postav a shromáždili to nejdůležitější, aby postavy zazářily. Viděla jsem výsledek a je to neuvěřitelné.”

Romantická komedie Zní to jako láska má na Netflixu premiéru už 29. září.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.