Takový normální kluk: Populární influencerka se pokusí ze školního podivína udělat krále plesu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Znáte film Taková normální holka z roku 1999? Tehdy se ze zakřiknuté šedé myšky stala sebevědomá a krásná dívka. Napadlo vás někdy, jak by vypadala klučičí verze? Netflix na to myslel taky a přichází s Takovým normálním klukem.

Takový normální kluk (He’s All That) je romantická teenagerská komedie, kterou režíroval Mark Waters (Prostivný sprostý holky) podle scénáře R. Lee Fleminga Jr., který se postaral i o scénář Takové normální holky. Jelikož jde o předělávku, můžeme se těšit na téměř stejnou zápletku, ale genderové role hlavních postav budou obrácené.

Foto: Netflix/Kevin Estrada

Populární středoškolská influencerka Padgett Sawyer (Addison Rae) přijme výzvu proměnit největšího školního losera a zanedbaného podivína Camerona Kwellera (Tanner Buchanan) v krále plesu. Ač se to zdá obtížné, rozhodně to není nemožné. Ten dlouhovlasý kluk je nakonec docela milý a při troše dobré vůle by Padgettin záměr mohl vyjít.

Ve filmu se objeví i Rachael Leigh Cook, která v původním snímku ztvárnila hlavní hrdinku Laney. Nyní si zahraje matku odhodlané Padgett, která není zvyklá prohrávat a vsadí všechno na jednu kartu.

Podle upoutávky můžeme očekávat spoustu legrace, romantických chvilek a dokonce i nějakou tu rvačku. Kdo viděl původní verzi, bude moci srovnávat, a kdo ne, může se na ni podívat taktéž na Netflixu.

Tato romantická komedie pro mladé (i starší) bude na Netflixu dostupná od 27. srpna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.