S Tajným životem mazlíčků 2 prožijí dobrodružství ti nejmenší i největší

Petr Stoško
Foto: Universal Pictures

Čas od času se na Netflixu objeví animovaný film, který dokáže chytnout za srdce takovým způsobem, že na něj budete myslet ještě dlouho po zhlédnuní. Tajný život mazlíčků 2 (The Secret Life of Pets 2) je příjemným zpestřením filmové nabídky Netflixu.

Netflix nabízí celou řadu animovaných filmů pro děti. Těch pro ty úplně nejmenší však není moc, a najít takový film, který pro ně bude zábavný a udrží jejich pozornost, je opravdu málo. Ať už jste viděli první Tajný život mazlíčků nebo ne, věřte, že není žádný problém naskočit na rozjetý vlak druhého filmu.

Do rodiny psů Maxe a Barona přinese čáp nového člena rodiny, malého Liama. Ačkoliv se Max obává toho, že bude dítě na obtíž, oblíbí si ho a začne se s ním dobře bavit. Mezitím se v sousedství u holčičky Polly vydává její králík Snížek se superhrdinským komplexem na záchranou výpravu tygra Hu, kterého zadržel zlý Rus. Mezitím se Max a Baron s celou rodinou vydávají na malý ranč, kde potkávají psa Kohouta, který má celý ranč pod palcem.

Odkazy na superhrdiny typu Supermana, na kterého si králík Snížek pořád hraje, je přesně to, čím film je a čím být chce. Svěží dětská bezprostřednost a roztomilost zvířecích hrdinů je parádní kombinací i pro ty nejmenší děti. Křehké a krásné přátelství mezi pejskem a malým dítětem bude nejednomu z vás připomínat hrátky vaší malé ratolesti a čtyřnohého miláčka rodiny. Ať už se na film podívají vaši děti samy, nebo se k nim přidáte, budete se spolu opravdu dobře bavit. Tajný život mazlíčků 2 najdete i na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.