Dokonalý pár: Indonéský film o osudovém setkání módní blogerky a nadaného ševce

Eva Lenská
Foto: Netflix/Goen Guy Gunawan

Na Netflixu mohou diváci najít filmy z celého světa. Dnes se vás pokusíme nalákat na jeden romantický snímek z Indonésie, který diváka zavede do překrásného prostředí Bali a přinese příběh, v němž hrají důležitou roli hudba, proroctví a konflikt mezi tradicemi a moderní dobou.

Za vznikem filmu Dokonalý pár (A Perfect Fit) stojí právě Netflix a společnost Starvision. Režírovala jej indonéská režisérka Hadrah Daeng Ratu podle scénáře, který napsal Garin Nugroho. Do hlavních rolí byli obsazeni Refal Hadi a Nadya Arina.

Snímek, který se natáčel na Bali, líčí milostný příběh dvou mladých lidí. Když módní blogerka Saski hledá vhodnou obuv, která by se hodila k jejímu oblečení, narazí na talentovaného ševce Ria. Ten ji povzbudí k tomu, aby se naučila vidět svět i z jiné perspektivy. Ačkoli je jejich láska v rozporu s osudem, jenž jim byl určen, ti dva se nevzdávají.

Režisérka Hadrah Daeng Ratu v tiskové zprávě k propagaci filmu v médiích uvedla: „Indonésie je jednou z nejzajímavějších zemí na světě s bohatou etnickou kulturou, která z ní dělá pokladnici příběhů, které ještě nikdy nebyly vyprávěny. Doufám, že se tento film plný krás Bali a tradic, stane snímkem, který zasáhne srdce mnoha lidí na celém světě.”

Foto: Netflix/Goen Guy Gunawan

Kromě výše uvedených herců si ve filmu zahráli také Laura Theux, Giorgino Abraham, Anggika Bolsterli, Christine Hakim, Ayu Laksmi, Mathias Muchus, Unique Priscilla a Karina Suwandi. 

Vy si film můžete pustit na Netflixu s českými titulky 15. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.