Láska sladká a kyselá: Jihokorejský film, který nám ukáže různé příchutě lásky

Eva Lenská
Foto: Netflix

Nejen fanoušci jihokorejských filmů se mohou těšit na snímek Láska sladká a kyselá, který líčí každodenní radosti i strasti zamilované dvojice. Dozvíme se, že i slaďoučká láska může vlivem okolností zhořknout nebo získat kyselou příchuť.

Filmů o vztazích není nikdy dost, nemyslíte? Jihokorejský snímek Láska sladká a kyselá (Sweet and Sour) vypráví o dvou mladých lidech, kteří spolu již nějakou dobu chodí.

Jang Hyuk předpokládá, že v lásce i v práci poběží všechno hladce, ale jeho přítelkyně Da Eun už to tak nevidí. Pracuje jako zdravotní sestra a je frustrovaná nejen kvůli náročné práci, ale i proto, že její dříve milý a sladký přítel, začíná být nepozorný a nedbalý.

Foto: Netflix

Problémy začnou narůstat, když Jang Hyuk získá práci u velké společnosti,. Zatím je tam pouze na dobu určitou a to se mu nelíbí. Touží po stálé pozici, leč po tom samém prahne i jeho konkurentka, okouzlující Bo Young. Ačkoli spolu soupeří, něco je k sobě táhne. Začnou se sbližovat a příchuť lásky se mění. Jak to může dopadnout? Neobjeví se ve vztahu hrdiny a Da Eun trhliny, které nepůjdou zacelit?

Snímek režíroval režisér Lee Kye Byuk a v hlavních rolích uvidíte Jang Ki Yonga, Chae Soo Bin a Krystal Jung, známou z dívčí skupiny f(x). Celý film trvá 101 minut a na Netflixu si jej budeme moci pustit už 4. června

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.