Netflix zveřejnil trailer k filmu Thunder Force. Takové superhrdinky jste ještě neviděli!

Foto: YouTube/Netflix

Superhrdinské filmy jsou oblíbené u mnoha filmových fanoušků a nic se na tom jen tak nezmění. Netflix však dokazuje, že nemusejí být vždy takové, jak jsme zvyklí. Do hlavních rolí filmu Thunder Force se totiž tvůrci rozhodli obsadit Melissu McCarthy a Octavii Spencer.

Hlavními postavami akční sci-fi komedie Thunder Force jsou Lydia a Emily, které se znají už od dětství. Nyní se setkávají v dospělosti. Jedna z nich se snaží vytvořit sérum, které by komukoliv umožnilo získat schopnosti superhrdiny k tomu, aby se mohl postavit zmutovaným záporákům.

Ale nic nejde tak snadno, jak si představují. Nakonec jsou to právě ony, kdo nadpřirozené schopnosti získá a musí se postavit zloduchům. Nejsou to ale žádné superhrdinky, na jaké jsme zvyklí z jiných filmů. Tohle jsou pořádné ženské krev a mlíko.

O režii tohoto akčního snímku se postaral Ben Falcone a objeví se v něm i herci jako Jason Bateman, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Melissa Leo nebo Tyrel Jackson Williams. Premiéra filmu by na Netflixu měla být 9. dubna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Jitka

    Děkuji moc za článek! Takového hrdinky chci vidět - už se těším!