Nejočekávanější filmy roku 2023 na Netflixu: Bláznivá komedie, velkolepý akčňák i fantasy

Vyproštění 2 / Foto: Jasin Boland/Netflix © 2023

Netflix se rozhodl hned z kraje roku své diváky nalákat na nové filmy, které se v průběhu něj objeví. Můžeme se těšit na pořádnou hromadu skvělých novinek – nebudou chybět komedie, akční filmy ani fantasy s děsivým drakem.

Netflix na svém oficiálním mezinárodním YouTube kanálu vydal velkolepou upoutávku, v které láká své diváky na ty největší filmové novinky, které vydá během roku 2023.

Už 27. ledna se Jonah Hill a Eddie Murphy představ v nové komedii Z jiného těsta v režii Kenya Barrise. (Více jsme psali zde.)

Hned 10. února pak zajásají fanoušci romantické komedie s největšími hvězdami tohoto žánru. Ve filmu U tebe nebo u mě? Se představí Ashton Kutcher a Reese Witherspoon. (Více jsme psali zde.)

Další měsíc, 10. března, se Idris Elba na Netflixu objeví ve filmové adaptaci úspěšného seriálu BBC, který nese název Luther: Pád z nebes. (Psali jsme zde.)

Následovat bude druhý díl úspěšné komedie Vražda na jachtě, ve které opět nebudou chybět Jennifer Aniston a Adam Sandler. Jásat možná budou i fanoušci Papírového domu. Protože si s nimi ve filmu zahrajte také Enrique Arce, kterého mnozí znají jako Artura Romána. (Více jsme psali zde.)

Foto: Scott Yamano / Netflix

V pátek 12. května se jako drsná matka představí Jennifer Lopez v thrilleru The Mother. Jako nemilosrdná atentátnice, která byla před lety nucena vzdát se své dcery, když byla na útěku před svými nepřáteli, bude muset opustit svůj úkryt, aby ji ochránila. (Více jsme psali zde.)

Fanoušci akce jistě zajásají 16. června, kdy se Chris Hemsworth vrátí ve Vyproštění 2, které se natáčelo mimo jiné i v Česku. (Více jsme psali zde.)

Dále je na programu sci-fi komedie Oni naklonovali Tyrona s Jamie Foxxem, kterou Netflix uvede 21. července. A 11. srpna v akci uvidíme Gal Gadot, která se předvede ve špionážním thrilleru Heart of Stone (psal jsme zde). Herečka už před časem slibovala, že film bude nejen epický, ale také realistický.

Tím ale léto rozhodně nekončí! 25. srpna přijde s akční komedií Lift Kevin Hart. A pozor, 13. října na Netflix dorazí očekávané fantasy Damsel s Millie Bobby Brown v hlavní roli. Ta se bude muset vypořádat s nemilosrdným drakem, kterému má být předhozena. (Více jsme psali zde.)

Foto: Netflix

V říjnu, konkrétně 27., dále dorazí kriminální drama Pain Hustlers s Emily Blunt a Chrisem Evansem. A 10. listopadu zase thriller The Killer s Michaelem Fassbenderem natočený podle komiksové předlohy.

Týden na to se opět dočkají fanoušci komedie. A Family Affair, kde se do sebe zamilují Nicole Kidman a Zac Efron, dorazí 17. listopadu. Pět dní potom si přijdou na své milovníci animáků v muzikálu Leo o bláznivé ještěrce.

Ale to pořád není všechno. Ethan Hawke, Julia Roberts a Kevin Bacon se objeví ve velmi očekávaném psychologickém thrilleru Leave the World Behind na motivy stejnojmenné knihy od Rumaana Alama. Film vypráví příběh dvou rodin, které bojují o přežití v nevysvětlitelném výpadku proudu. Na konci roku pak Zack Snyder 22. prosince uvede svou verzi Star Wars s názvem Rebel Moon.

Foto: Netflix

Zdroje: Netflix/YouTube, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.