Vražda na jachtě se vrací. Adam Sandler a Jennifer Aniston budou už brzy řešit další záhadu

Foto: Scott Yamano / Netflix

Mysteriózní komedie Netflixu s Jennifer Aniston a Adamem Sandlerem v hlavních rolích je zpět. Vražda na jachtě (Murder Mystery) bude mít druhý díl. Další krimi případ se odehraje už brzy.

První z chystaného pokračování netflixovské krimi komedie Vražda na jachtě 2 přijde na Netflix v břenu. V hlavních rolích opět uvidíme Jennifer Aniston a Adama Sandlera. Tentokrát se příběh bude odehrávat například i v Paříži, jak napovídají některé snímky a záběry ze zákulisí natáčení.

V prvním filmu v režii Jeremyho Garelicka se objevil Adam Sandler jako newyorský policista Nick Spitz a Jennifer Aniston hrála jeho ženu Audrey, kadeřnici a nadšenkyně do záhadných detektivek. Obyčejný pár se během své cesty na dovolenou zapletl do vraždy na miliardářské jachtě, kterou museli vyřešit, aby sami vyšli z podezření.

Pokračování, ke kterému, stejně jako v případě prvního dílu, napsal scénář James Vanderbilt, zapojí Audrey a Nicka do nového mezinárodního případu. Tentokrát bude ze své vlastní svatby unesen jejich blízký.

Na prvním snímku z nového filmu můžeme vidět herce na ikonické pařížské ulici Pont des Arts. Jennifer má na sobě černý kabát s kožešinou a nese nějaké zavazadlo, zatímco Adam má poraněnou levou ruku a na očích sluneční brýle. Společně poslouchají zřejmě hlasovou zprávu z telefonu. Část děje by se měla odehrávat také v Karibiku.

Jak už jsme dříve psali, ve Vraždě na jachtě 2 se objeví i hvězda Papírového domu (Money Heist) Enrique Arce, kterého mnozí znají v roli Artura Romána. Dále si ve filmu zahrají Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Tony Goldwyn, Annie Mumolo a Zurin Villanueva.

Zdroj: Hindustan Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.