Nová francouzská romantická komedie vás přinutí strávit Silvestr ve výtahu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Nových vánočních filmů bylo letos na Netflixu požehnaně, ale co takhle kouknout i na jeden silvestrovský? Francouzi si pro nás připravili originální romantickou komedii, jejíž děj se bude odehrávat ve výtahu.

Prosinec bývá na romantické filmy a komedie poměrně bohatý a to platí i pro Netflix. Štědrým dnem však tato nadílka nekončí. Dárky jsou sice rozdány, ale pořád je tu ještě konec roku a s ním přichází Silvestr. A my ho tentokrát spolu s Hannah a Gaëlem strávíme ve výtahu.

Cestou na silvestrovský večírek spolu dva lidé, kteří se vůbec neznají, uvíznou ve výtahu. Překvapivě mezi nimi vznikne nečekaná chemii a oni se nakonec sblíží naprosto nečekaným způsobem.

Ona je jmenuje Hannah a hraje ji francouzská herečka a zpěvačka Camille Lellouche, které se letos narodila dcera Alma. On se jmenuje Gaël a hraje ho francouzský komik, herec, scenárista a filmový producent Kev Adams.

Netradiční silvestrovskou komedii Silvestr ve výtahu (Happy Nous Year) natočil režisér Frank Bellocq, který má na svědomí například seriál Soda a snímek Love Addict.

Na silvestrovský mejdam do výtahu se můžete s Netflixem vydat 28. prosince.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.