Starý deník odhalí dávná tajemství a možná přinese i lásku: Nový vánoční film s Justinem Hartleyim dojme i zahřeje

Eva Lenská
Foto: KC Bailey/Netflix

Fanoušci Justina Hartleyho a vánočních snímků se mohou těšit na další novinku od Netflixu. Romantická komedie Noelin deník určitě navodí sváteční předvánoční atmosféru a zahřeje u srdce.

Když se autor bestsellerů Jake Turner (Justin Hartley) vrací o Vánocích domů, aby vyřídil pozůstalost své matky a vyklidil rodný dům, objeví deník, který možná skrývá tajemství jeho vlastní minulosti i minulosti Rachel (Barrett Doss), zajímavé mladé ženy pátrající po své biologické matce, která ji opustila.

Společně se vydávají na cestu, během níž se vyrovnávají se svou minulostí a objevují budoucnost, která je naprosto nečekaná. Odhalí starý deník dávná tajemství a přinese jim do života lásku?

Foto: KC Bailey/Netflix

Snímek Noelin deník ( The Noel Diary) byl natočen podle knižní série amerického spisovatele Richarda Paula Evanse, kterého proslavila kniha Vánoční skříňka. O režii a částečně i o scénář se postaral režisér Charles Shyer. Pokud bude mít snímek úspěch a diváci si jej zamilují, možná se dočkáme i dalších tří pokračování.

Kromě výše uvedených herců si ve filmu, jenž trvá 99 minut, zahráli také James Remar, Bonnie Bedelia a Essence Atkins. Produkci si vzali na starost Margret H. Huddleston, Stephanie Slack a Ridoyanul Hoq. Romantický snímek je zajímavý tím, že se kromě typické vánoční hřejivosti a optimismu nevyhýbá ani tématům, jako je smutek a ztráta.

Na Netflixu si Noelin deník budete moci pustit 24. listopadu. I s českým dabingem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.