Klavíristka s onemocněním ledvin a její sympatický lékař najdou v těžkých chvílích svůj skrytý vesmír

Eva Lenská
Foto: Netflix

Prožívat velkou lásku stojí za to a nezáleží na tom, jak dlouho to bude trvat. To je hlavní poselství dojemného brazilského filmu Náš skrytý vesmír, který již tento měsíc najdete na Netflixu. Určitě potěší hlavně milovníky hudby a romantiky.

Mladá talentovaná klavíristka Nina (Giulia Be) musí překonávat potíže spojené s lupusem, autoimunitním onemocněním, které může napadnout jakoukoli část těla – v jejím případě ledviny. Zatímco čeká na transplantaci, nečekaně se sblíží s přitažlivým lékařem Gabrielem (Henry Zaga), který se o ni stará a později jí dodá dostatek sebedůvěry, aby dokázala hrát spolu s velkým orchestrem v São Paulu, a tak si splnit svůj velký sen.

Snímek Náš skrytý vesmír (Depois do Universo) natočil režisér a producent Diego Freitas, který se zároveň postaral i o scénář. Natáčelo se především v brazilském São Paulu.

Kromě výše uvedených hvězd si ve filmu zahráli také João Miguel, Othon Bastos, Rita Assemany, Leo Bahia, Viviane Araújo, Isabel Fillardis, Adriana Lessa a João Côrtes. Známá brazilská zpěvačka a skladatelka Giulia Be se kromě ztvárnění hlavní role podílela i na hudbě k filmu.

Romantický film plný lásky, naděje i hudby najdete na Netflixu už 27. října. Trvá 126 minut a má i český dabing.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.