Freddie Prinze Jr. se vrací jako svobodný otec ve vánočním filmu o popové hvězdičce, která potřebuje nazpívat hit

Eva Lenská
Foto: Netflix

Máte rádi vánoční filmy? Většinou jsou milé, hřejivé, rodinné a romantické. Přináší tu pravou sváteční atmosféru a pohodu. Netflix má pro nás další. Ve snímku Vánoce s tebou se navíc v hlavní roli objeví hvězda 90. let Freddie Prinze Jr.

Vánočních filmů není nikdy dost a tento přichází na Netflix už v předvánočním čase. Americký snímek Vánoce s tebou (Christmas with You) mají na svědomí režisérka Gabriela Tagliavini a scénáristé Jennifer C. Stetson a Paco Farias.

Film však potěší především fanoušky Freddieho Prinze Jr., kterého proslavily snímky Scooby-Doo a Taková normální holka. V posledních letech se věnoval především dabingu a Kananu Jarrusovi ze Star Wars: Vzestup Skywalkera, takže tohle je pro něj opravdu velký návrat. Aimee Garcia, která hraje hlavní hrdinku, je zase známá jako Ella Lopez z populárního seriálu Lucifer.

Popová zpěvačka Angelina (Aimee Garcia) čelí vyhoření, a tak si neví rady se svou kariérou. Ačkoli potřebuje pořádný hit, odmítá nazpívat vánoční píseň. Miguel (Freddie Prinze Jr.) je svobodný otec a jeho dcera je velkou fanynkou Angeliny. Jednoho dne dá na Instagram video, kde zpívá její píseň, a netají se tím, že jejím vánočním i narozeninovým přáním je setkat se se svou oblíbenou zpěvačkou. Angelina její přání vyslyší a díky tomu získá nejen vytoužený hit, ale i šanci na opravdovou lásku.

Freddie Prinze Jr. o svém velkém návratu k filmu řekl: „Jsem rád, že jsem se vrátil k filmu. I když jsem byl nervózní, nemohl jsem si vybrat krásnější film a dokonalejší partu, se kterou jsem mohl pracovat. Díky nim jsem si tuhle práci znovu zamiloval.“

Snímek Vánoce s tebou trvá 89 minut a na Netflixu ho najdete 17. listopadu. I s českým dabingem.

Zdroj: Whats on netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.