Na Netflix míří vášnivá brazilská romantická komedie o zapřisáhlém svobodném mládenci a hodinové manželce

Eva Lenská
Foto: Netflix

Nedostali jste náhodou chuť na trochu bláznivého humoru, žhavé brazilské romantiky a podbízivé latinskoamerické hudby? To vše vám bude naservírováno v jednom hrnci. Tahle horká a bublající brazilská komedie vás určitě pobaví. A ani k tomu nepotřebuje extra originální námět.

Jak jsme si už řekli, sice dostaneme stokrát obehrané téma, ale zase v tak trochu exotickém kabátku. Sexy Caio Castro stojí za hřích a kupodivu mu sluší i růžové trenky. Ale raději nepředbíhejme, držme se při zemi a věnujme se filmu.

Luiz (Caio Castro) je přitažlivý třicetiletý muž, který nikdy neměl hlubší vztah s jinou ženou než se svou matkou a třemi sestrami. Prohlašuje o sobě, že je starým mládencem z povolání. Když se jeho matka dozví, že jí zbývá jen půl roku života, rázně na synáčka udeří. Buď jí splní poslední přání a najde si manželku, nebo ho vydědí.

Foto: Netflix

Synek není žádný trouba, jde na to chytře. Najde si profesionální herečku Linu (Thati Lopes), která bude předstírat, že je jeho snoubenka. Zrovna na Oscara to nehraje, protože dělá všechno jinak, než bylo dohodnuto, ale matce se to líbí a dokonce zamilovaným hrdličkám předá klíče od jedné z rodinných rezidencí. Hodinová manželka má tedy přízeň matky v kapse, ale dokáže si získat i srdce fešného starého mládence, když ani neumí uklízet?

Trailer k filmu je zábavný, připomíná brazilské telenovely a podkresluje ho vášnivá a rytmická latino hudba. Hodinová manželka (Someone Borrowed, Esposa de Aluguel) nejspíš nebude žádný trhák, ale co na tom. K žehlení nebo lahvince vína bude tato romanťárna stačit. A možná navíc příjemně překvapí.

Hon na zapřisáhlého starého mládence začne 11. října. Tak nažhavte Netflix, dámy!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.