Hvězda seriálu Ozark Jason Bateman si zahraje v novém thrilleru Netflixu

Foto: Tina Rowden/Netflix © 2022

Ozark sice na jaře skončil, ale hvězda seriálu, Jason Bateman, rozhodně s hraním neskončil.  Zahraje si v nadcházejícím thrilleru Netflix Carry On po boku Tarona Egertona z Kingsmana.

Thriller se soustředí na Ethana Kopka, mladého agenta TSA, který je vydírán tajemným cestovatelem, aby nechal proklouznout nebezpečný balíček bezpečnostní kontrolou. Ačkoliv to zatím není potvrzeno, zdroje blízké projektu dle serveru Deadline tvrdí, že Bateman bude hrát ve filmu právě onoho tajemného cestovatele.

Carry On bude prvním filmem natočeným v rámci produkční dohody oznámené v loňském roce, kdy se streamovací platforma spojí s Amblin Partners Stevena Spielberga. Režírovat ho bude Jaume Collet-Serra z Jungle Cruise podle scénáře TJ Fixmana a Michaela Greena.

Bateman a Netflix už mají silné vazby, které začaly kriminálním dramatem Ozark. Seriál mu vynesl několik ocenění a nominací za výkon v roli Martyho Byrdeho a také získal cenu Emmy v roce 2019 za režii. Poslední řada se vysílala ve dvou částech na začátku tohoto roku a vynesla Batemanovi další kolo nominací na Emmy za herecký výkon i režii.

Mezitím Bateman nedávno dokončil produkci nepojmenovaného filmu Bena Afflecka od Prime Video o skutečném příběhu bývalého šéfa Nike Sonnyho Vaccara.

Zdroj: Deadline, DigitalSpy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.