Pokračování úspěšného krimi s Danielem Craigem má první trailer

Foto: Netflix

Detektiv Benoit Blanc bude řešit další záhadný případ. Pokračování úspěšného krimi Na nože má konečně první trailer. Tentokrát bude Daniel Craig ve filmu s podtitulem Glass Onion řešit vraždu na jachtě.

Kdo nestrávil posledních pár let sněním o nádherné pláži? V roce 2020, v karanténě, se scénárista a režisér Rian Johnson, nominovaný na cenu Akademie, rozhodl pro fantastickou dovolenou – s vražedným nádechem. Výsledkem je film Na nože: Glass Onion, ve kterém detektiv Benoit Blanc (Dadiel Craig) opakuje svou roli z filmu Na nože a cestuje do Středomoří, aby vyřešil zcela novou záhadu.

Glass Onion ukazuje, že je dobré být ostražitý vůči svým nejbližším přátelům. Když miliardář Miles Bron (Edward Norton) pozve několik svých nejbližších na svůj soukromý řecký ostrov, brzy se ukáže, že v ráji není všechno tak dokonalé, jak by se mohlo zdát. A co když se objeví mrtvola? Pak je tu Blanc! Protože kdo jiný by dokázal odhalit vrstvy intrik?

Foto: Netflix

Tentokrát ve filmu kromě Daniela Craiga v hlavní roli uvidíme Edwarda Nortona, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessicu Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson a Davea Bautistu.

Daniel Craig bude řešit novou záhadu už 23. prosince na Netflixu.

Více o filmu jsme již psali zde.

Zdroje: Netflix Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.