Královská zima je film jako vystřižený z červené knihovny. Mladá žena soupeří o srdce svého vyvoleného s jeho nepřejícnou matkou

Eva Lenská
Foto: Hallmark Channel

Na Netflix míří i americký romantický snímek Královská zima z roku 2017, který potěší zejména čtenářky červené knihovny.  Jde vlastně o takový nenáročný odpočinkový film, u kterého můžete třeba žehlit nebo lenošit po náročném dni v práci.

Romantický film Královská zima (A Royal Winter) natočil pro Hallmark režisér Ernie Barbarash, který se kromě toho podílel i na scénáři.

Sympatická Maggie (Merritt Patterson) se rozhodne, že stráví dovolenou v Evropě. Když se seznámí s Adrianem (Jack Donelly), připadá si najednou jako v pohádce. Bohužel zprvu netuší, že ten pohledný mladý muž, jenž ji okouzlil, je budoucím vládcem země. Jakmile se to provalí, nastává skutečný problém.

Foto: Hallmark Channel

Princova matka (Samantha Bond) je semetrika, která by svému synovi povolila románek s turistkou jen přes vlastní mrtvolu. Je egoistická, nepřející a Maggie se jí samozřejmě nezamlouvá. Dívka se bude muset rozhodnout, zda bude bojovat o svou lásku, nebo dá přednost vysněné práci v USA.

Jak už jsme uvedli, nejde o film plný hlubokých myšlenek či snímek vyvolávající spoustu filozofických otázek. Očekávejte opravdu jen nenáročnou červenou knihovnu. Na ČSFD Královská zima také moc nezabodovala. Diváci film ohodnotili pouhými 48%.

Film Královská zima bude na Netflixu 1. září.

Zdroj: ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.