5 nejsledovanějších filmů na českém Netflixu

Foto: Netflix

Pokud přemýšlíte, co si v těchto deštivých dnech pustit, zkuste třeba jeden z těchto pěti filmů, které jsou aktuálně v TOP 5 na českém Netflixu. Najdete mezi nimi pohodovou komedii, romantiku, erotické drama i nějaký ten český kousek.

1. Dalších 365 dní

Erotická trilogie polské autorky Blanky Lipińské může směle konkurovat 50 odstínům šedi. Erotika táhne a knihy se časem proměnily ve filmy. První byl velmi úspěšný, ale druhý bohužel zklamal. Nyní na Netflix běží třetí díl, který sliboval ještě více sexu. Vztah Laury s Massimem tentokrát vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe

2. Tři Tygři ve filmu: JACKPOT

V bláznivé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydají předposlední český akční hrdina Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, ale průměrný herec Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Po jejich miliónové výhře navíc prahne i někdo jiný.

Také jsme psali: Netflix v Česku natáčí jeden film za druhým. Filmaři prozradili, proč si tolik oblíbili Prahu

3. Z každého konce

Těsně před promocí na vysoké škole se Nataliin život rozdělí do dvou paralelních cest. V jedné otěhotní a jako mladá maminka musí zvládnout strasti i radosti těhotenství a mateřství v rodném Texasu. Ve druhé se přestěhuje do Los Angeles, aby se věnovala kariéře. Na obou cestách prožívá lásku, která jí změní život, léčí zlomené srdce a pomáhá objevovat sama sebe.

4. Stínohra

Jan Kavka (Milan Ondrík), čtyřicetiletý záchranář z malého městečka zrovna opustil manželku Evu (Dominika Morávková-Zeleníková). Jenže ta se stane obětí zločinu a z Jana je náhle vdovec, jenž žije s vědomím, že smrt ženy nepřímo zavinil a nepřišel jí v kritické chvíli na pomoc. Pronásledován pocity viny nachází útočiště u kamaráda Michala (Hynek Čermák) v místním boxerském klubu. Vyšetřovatel Pavel Dvořák (Vladimír Javorský), který má případ smrti Evy Kavkové na starosti, zatím naráží na řadu podivných okolností. Pachatel, feťák Robert Stránský (Jan Jankovský), je totiž, coby informátor, pod ochranou vyšetřovatelky z protidrogové centrály. Jan se usilovně snaží věřit ve spravedlnost, ale obava z toho, že by vrah nakonec mohl uniknout trestu, jej přivede k rozhodnutí vydat se cestou vlastní odplaty.

Čtěte také: Celý můj život: Srdcervoucí snímek o páru, kterému život překazila rakovina, byl natočený podle skutečného příběhu

5. Denní směna

Denní směna je projekt Netflixu v hlavní roli s Jamie Foxxem, který hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v Údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. Jde o celkem fajn oddechovku, ve které se mimo hlavního hrdiny objeví i další známé tváře jako Snoop Dogg nebo Scott Adkins.

Mohlo by vás zajímat: 5 českých filmů, které nově najdete na Netflixu

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.