Ahoj, sbohem a všechno mezi tím: Poslední rande rozhodne o osudu jednoho mladého páru

Eva Lenská
Foto: Netflix

S filmy pro mladé se teď roztrhl pytel. Po Lásce & gelatu přichází na řadu americký romantický snímek Ahoj, sbohem a všechno mezi tím. Dá se říct, že jde o takový milý prázdninový dárek pro náctileté.

Netflixovskou novinku Ahoj, sbohem a všechno mezi tím (Hello, Goodbye and Everything in Between) natočil režisér Michael Lewen podle Young Adult románu americké spisovatelky Jennifer E. Smith, který v češtině zatím bohužel nevyšel. Jde o poněkud zvláštní romanci, neboť se v ní dva lidé nepotkávají, ale loučí. Přesto je tu však určitá naděje.

Foto: Katie Yu / Netflix.

Poté, co se Clare (Talia Ryder) a Aidan (Jordan Fisher) dohodli, že se ještě před nástupem na vysokou školou rozejdou, stráví svůj poslední večer jako pár na posledním epickém rande. Zatímco se vracejí po stopách svého vztahu, od prvního pozdravu a polibku až po první hádku, blíží se k bodu zlomu a hledají odpověď na klíčovou otázku. Mají spolu zůstat, nebo se navždy rozloučit?

Jak se asi rozhodnou? Co když zahodí to nejlepší, co je kdy potkalo, jak naznačuje trailer? Zápletka filmu nabízí mnoho otázek. Možná jsou na vztah ještě příliš mladí. Nebo si chtějí užívat, dokud to jde. Těžko říct. Jisté však je, že na známých i neznámých místech odhalí, jakou bude mít jejich láska budoucnost.

Ve filmu, který trvá 82 minut si dále zahráli Ayo Edebiri, Nico Hiraga, Em Haine, Kyle Clark a Sarah Hayward. Ke sledování vás možná přiměje fakt, že producenti této romance mají na svědomí i velmi oblíbenou sérii Všem klukům.

Na Netflixu bude snímek k dispozici už 6. července s českým dabingem i titulky.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.