Kontroverzní erotický film bude mít brzy třetí díl. Autorka slibuje ještě více sexu

Foto: Karolina Grabowska / Netflix

Erotický polský snímek 365 dní (365 Days) bude mít třetí díl. Ačkoliv druhé pokračování, které Netflix vydal v dubnu, nebylo tak úspěšné jako první díl, Netflix se rozhodl vydat třetí část.

Pokračování kontroverzního erotického filmu 365 dní mělo na Netflixu premiéru v dubnu 2022. Stejně jako jeho první díl i 365 dní: Ten den (365 Days: This Day) sleduje vztah mezi Laurou (Anna-Maria Sieklucka) a Donem Massimem Torricellim (Michele Morrone), sicilským mafiánem, který si potrpí na žhavé erotické hrátky.

Filmy jsou adaptací bestsellerů polské autorky Blanky Lipińské, která se podle svých slov při psaní inspirovala trilogií Padesát odstínů šedi. Vzhledem k tomu, že existují tři knihy, budou také tři filmy.

Už v létě roku 2021 při natáčení druhého dílu Lipińska zveřejnila na Instagramu zprávu, ve které sdílela, že bylo potvrzeno pokračování a vznikne i třetí film. Ten ponese název Dalších 365 dní (The Next 365 Days). A o čem bude? Jedno je jasné! „Bude tam sex, sex, a ještě více sexu,” napsala Lipińska.

Třetího dílu se příznivci 365 dní dočkají už nečekaně brzy. Přesně 114 dní po druhém díle. Netflix oznámil datum vydání a ukázal malou ukázku prostřednictvím foto koláže. Dalších 365 dní bude mít premiéru 19. srpna.

Foto: Netflix

Zdroje: Whats On Netflix, Today, Netflix, Instagram Blanky Lipińské

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.