Neskutečná podoba: Ana de Armas jako Marilyn Monroe v novém životopisném filmu

Foto: Netflix

Režisér Andrew Dominik nedávno popsal svůj nadcházející životopisný film o Marilyn Monroe Blonde jako „film pro všechny nemilované děti světa“. Snímek, ve kterém si hlavní roli zahraje kubánská herečka Ana de Armas, bude mít premiéru 23. září.

„Byla to nejintenzivnější práce, jakou jsem kdy jako herečka dělala,“ řekla o nové roli herečka Ana de Armas pro Entertainment Weekly. „Trvalo mi rok, než jsem se na to připravila – výzkum, přízvuk a všechno, co si dokážete představit. Četba materiálů a měsíce rozhovorů s Andrewem Dominikem. A pak tři měsíce natáčení nonstop – naprosto šílený plán. Ale byla to ta nejkrásnější věc, jakou jsem kdy udělala. Nemůžu se dočkat, až to vyjde. Je to velmi zvláštní film a Andrew je génius. Je to jeden z nejlepších filmařů, se kterými jsem kdy pracovala.“

Netflix nyní vydal první snímky Any de Armas jako Marilyn Monroe a podoba je opravdu neskutečná:

Venku už je také první video-upoutávka:

Blonde vychází z knihy od Joyce Carol Oates, která už dříve uvedla, že viděla první sestřih filmu a byla jím ohromena. „Je to zarážející, brilantní, velmi znepokojivé a naprosto feministická interpretace. Nejsem si jistá, že nějaký mužský režisér někdy něco takového dokázal,“ napsala na Twitteru v srpnu 2020.

Kromě Any de Armas hraje v Blonde také oscarový herec Adrien Brody, který ztvární zpěvaččina třetího manžela a dramatika Arthura Millera. Dále uvidíme Bobbyho Cannavalea. Ten si zahrál slavného baseballového hráče a druhého manžela Marilyn Monrie, Joea DiMaggiu.

Zdroje: Entertainment Weekly, Netflix, Twitter Joyce Carol Oates

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.