V novém romantickém filmu Netflixu si zahrál fešák ze seriálu Sex/Život. Ano, ten s „tím” penisem

Eva Lenská
Foto: Vince Valitutti/ Netflix

Jak je vidět, jaro přeje romantice! Netflix přináší další romantickou komedii, kde se mísí nečekaná láska, dobré australské víno a charakteristický pach ovcí. Hlavní hrdinka chce uspět v podnikání, a tak jí nezbyde nic jiného než kydat hnůj na ovčí farmě. Naštěstí má po boku mužného rančera.

Australský snímek Dokonalá souhra (A Perfect Pairing), jenž režíroval režisér Stuart McDonald, určitě potěší hlavně dámy. Budou si moci vychutnat krásnou krajinu, jiskřivou chemii mezi hlavním párem a sexy charisma australského herce Adama Demose, kterého mohou znát ze seriálu Sex/Život, kde dokonce ukázal svůj penis. A když už se děj točí kolem vína, mohou si ke sledování nalít skleničku. Doporučujeme samozřejmě víno australské, jak jinak.

Foto: Vince Valitutti/Netflix © 2022.

Lola (Victoria Justice), úspěšná manažerka v losangeleské vinařské společnosti, dá jednoho dne výpověď, protože si chce založit vlastní firmu. Ihned si rezervuje letenku a vyrazí na australský venkov, aby zlanařila svého prvního zákazníka, společnost Vaughn Family Wines. Nic však nejde podle plánu. Vaughnovi začínající podnikatelce nevěří, ale Lola se nevzdává.

V touze dokázat, že na to má, nabídne Vaughnovým, že bude dobrovolně pracovat na jejich ovčí farmě. Zpočátku se zdá, že se na těžkou práci, jako je opravování plotů a nahánění ovcí na pastvu nehodí, jakmile však naváže přátelství s charismatickým správcem Maxem (Adam Demos), všechno se zlepší. Max ji v práci na farmě zaškolí a ukáže jí, že člověk není živ jen z lásky k podnikání. Jak správně hádáte, začne mezi nimi klíčit romantický vztah, jenže Max má tajemství, které může všechny ty krásné zárodky lásky zničit.

Romantický snímek Dokonalá souhra, v délce 101 minut, je na Netflixu dostupný od 19. května.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.