Vica Kerekes ve filmu Snoubenec nebo milenec? shání falešného manžela, aby zachránila svůj krachující podnik

Eva Lenská
Foto: InterCom

Na Netflixu v současné době boduje i maďarská romantická komedie Snoubenec nebo milenec?, která láká diváky na sladké dortíčky, falešnou rodinku a přitažlivou Vicu Kerekes v hlavní roli.

Maďarská romantická komedie Snoubenec nebo milenec? (Hab) z roku 2020 sice na ČSFD příliš nezabodovala (získala 41%), ale uživatelům Netflixu se líbí. Nejlepší tedy bude když si uděláte obrázek sami. Dámy určitě ocení romantiku a zákusečky. Pánové budou celí pryč z nejsvůdnější slovensko-maďarské herečky Vicy Kerekes.

Foto: InterCom

Třicetiletou Doru (Vica Kerekes) opustil muž jejího života (Miklós Bányai) a jako na potvoru se zasnoubil s jinou. Zhrzená žena si tedy otevře cukrárnu, ve které nabízí dortíky pojmenované po slavných filmových párech. Romantika však moc nevynáší a proto milé Doře hrozí krach. Kráska má však kuráž a vymyslí rafinovaný plán, jak získat zpět svého přítele a peníze na záchranu svého podniku.

Sežene si falešného manžela (László Mátray) i adoptivního syna a přihlásí se do soutěže o finanční podporu pro rodinné firmy. Jenže co čert nechtěl, mezi soutěžícími jsou i její ex se svou snoubenkou. Všechno vyústí v kolotoč bláznivých situací, vtipných trapasů a lží. Popletená Dora si už není ničím jistá. Neví, zda stále miluje bývalého přítele nebo už podlehla kouzlu falešného manžela. Kterému dá nakonec přednost?

Komedii natočila režisérka Nóra Lakos a kromě výše uvedených herců si v ní zahráli Lehel Kovács, Pál Mácsai, László Katona, Kata Pálfi, Andrea Bozó, Erik Gyarmati, Annamária Láng, Emőke Zsigmond, Rozi Lovas a Anna Šišková.

Na Netflixu je film Snoubenec nebo milenec? dostupný od 16. dubna.

Zdroj: ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.