České filmy válcují hollywoodské trháky. Čtyři z nich na Netflixu patří mezi nejsledovanější

Foto: Logline Production

Českým filmům se poslední dobou na Netflixu dost daří. Na začátku tohoto roku dokonce české filmy v tuzemsku pokořily některé zahraniční populární tituly. Čtyři z nich jsou v první desítce nejsledovanějších filmů v Česku.

Českým filmům se na Netflixu velice daří. Podle platformy FlixPatrol se dokonce v TOP 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku umístily hned čtyři tituly. Díky tomu by mohl Netflix svou sbírku dále doplňovat.

Nejúspěšnějším filmem se na českém Netflixu pro tento rok stává prozatím komedie Prvok, Šampon, Tečka a Karel. V řebříčku TOP 10 nejsledovanějších filmech na českém Netflixu se umístila dokonce první.

Až teprve za tímto filmem se umístily hvězdně obsazené hollywoodské trháky Projekt Adam a K zemi hleď! Úspěch slaví i drama-komedie Bábovky z roku 2020. Ačkoliv na ČSFD má film pouze 59% hodnocení, což není žádná sláva, na českém Netflixu je od začátku roku 6. nejsledovanějším filmem.

Na sedmé příčce je pak česká klasika Slunce, seno a pár facek a na 10. příčce se umístil dokumentární film Karel o Karlu Gottovi, který Netflix nadělil předplatitelům na Vánoce.

Zdroj:  Flix Patrol

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.