Autonehoda dívku připravila o přítele. Teď je přesvědčená, že k ní promlouvá ze záhrobí

Lucie Zajdáková
Foto: Curtis Baker/Paramount+

Nový film z letošního roku s názvem Někde mezi (The In Between) je romantika s prvky duchařiny. Vypráví příběh o dívce, která přežije autonehodu, během níž bohužel přijde o svého přítele. Postupem času začíná věřit, že existuje nějaké propojení se světem mrtvých, a vnímá znamení ze záhrobí.

Celý film začíná dopravní autonehodou Tessy a Skylara. Poté se hlavní postava probudí v nemocnici a příběh se retrospektivně vrací o 182 dní nazpět, kdy Tessa tráví ráno fotografováním pobřežního městečka. Ve flashbacku se dozvídáme příběh o seznámení milenců.

Příběhem se prolínají dvě dějové linie – zážitky páru před nehodou a život samotné Tessy, která se snaží vyrovnat se ztrátou blízké osoby. Dívka to v životě nemá jednoduché, pochází z pěstounské rodiny a jediné, co jí opravdu přináší radost, je fotografování. Nechce na všechno být sama a cítí, že dostává od Skylara znamení, což jí zrovna dvakrát neulehčuje návrat k normálnímu životu.

Mladou fotografku Tessu hraje Joey King, kterou můžete znát z filmu Stánek s polibky (The Kissing Booth), a Skylera si zahrál Kyle Allan.

Tento film cílený především na mladistvé se na Netflixu objeví 8. dubna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.