Neloučení: Přitažlivý workoholik a nespoutaná batůžkářka hledají společnou řeč v dalekém Peru

Eva Lenská
Foto: Netflix

Protiklady se přitahují, tak to chodilo vždycky. My se s dvojicí, která spolu na první pohled nemá nic společného, vydáme za krásami Peru. Možná uvidíme Machu Picchu a najdeme velkou lásku.

Na Netflix míří peruánský romantický film Neloučení (Hasta que nos volvamos a encontrar, Without Saying Goodbye), který slibuje nádhernou podívanou plnou přírodních krás. Jako bonus tu máme i jiskření mezi přitažlivým mužem a nespoutanou ženou.

Salvador Campodónico je úspěšný španělský podnikatel, jehož rodina vlastní největší hotelovou společnost v celém Španělsku. Pro stavbu svého prvního mezinárodního projektu si vybrali Cusco v Peru. Historická část tohoto krásného města je na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, což může být problém.

Když Salvador potká okouzlující batůžkářku Arianu, neví zda ji má milovat nebo nenávidět. Je totiž úplně jiná než on a žije bez pout a závazků. Najdou ti dva společnou řeč během cesty, která je naučí užívat si krásu každého okamžiku v Cuscu?

Snímek natočil režisér Bruno Ascenzo podle svého vlastního scénáře. Ústřední dvojici ztvárnili Maxi Iglesias a Stephanie Cayo. Film není jen o lásce, ale i o cestě, která může člověku otevřít oči.

Tento romantický film má 96 minut a na Netflixu si ho budete moci pustit 18. března.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.