10 filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu. Pustit si je můžete i v češtině

Foto: Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films

Je tu další březnová várka filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu. Některé jsou zde poprvé, jiné se vrátily poté, co byly na čas odstraněny. Radost budou mít zejména fanoušci akčních kousků. Všechny tyto filmy si můžete na streamovací platformě pustit s českými titulky.

Andělé a démoni

(Angels & Demons)

Po smrti papeže unesli Ilumináti, odvěcí nepřátelé církve, těsně před konkláve čtyři papežské kandidáty. Vyhrožují, že je s hodinovými odstupy popraví v tajných iluminátských kostelech a poté vyhodí celý Vatikán do vzduchu pomocí antihmoty, kterou ukradli z urychlovače částic v CERNu. Do Vatikánu je proto povolán Robert Langdon, aby ze symbolů odhalil, kde se tajné kostely nacházejí. V tom mu pomáhá odbornice z CERNu Vittorie Vetra a mladý papežův camerlengo Patrick McKenna. Postupně odhalují polohu kostelů, kde mají kardinálové zemřít. Přicházejí ale vždy pozdě.

Čtěte také: Cukráři vytvářejí realistické dorty, které jen těžko rozeznáte od běžných předmětů. Už brzy v nové show

Dům na špatné adrese

(Lakeview Terrace)

Mladý pár se právě nastěhoval do svého kalifornského domu snů. Záhy se však stává terčem souseda, který těžko snáší, že má každý z manželů jinou barvu pleti. Přísný osamělý otec pracuje jako losangeleský policista a zároveň si umínil, že se stane samozvaným strážcem pořádku v okolí. Jeho noční kontrolní procházky a až příliš zvědavé oči někomu přinášejí pocit bezpečí, ale mladé novomanžele stále více obtěžují. Proti trvalému narušování soukromí se dvojice nakonec začne bránit.

Bumblebee

(Transformers 6 )

Deceptikoni zaútočí na Cybertron a zničí základnu Autobotů. Autoboti se vydají do galaxie, aby našli ostatní spojence. Optimus Prime vyšle žlutého robota B127, aby vytvořil na Zemi novou základnu a chránil ji před Deceptikony, dokud sem všichni Autoboti nepřiletí. Žlutý robot B127 dopadne na Zemi, kde ho chtějí zlikvidovat vojáci. Autobot se také utká s Deceptikonem, přijde o svůj hlas a je poničený, a tak se přetransformuje na starého brouka a v klidu odpočívá. Charlie slaví osmnácté narozeniny a nepřeje si nic jiného než vlastní auto. Její rodina jí vůbec nerozumí, a tak jí jedinou radost k narozeninám udělá starý žlutý brouk, kterým domů dokodrcá z vrakoviště. Charlie ho pojmenuje Bumblebee, protože je žlutý a bzučí jako čmelák. Dva Deceptikoni však brzy zachytí signál Autobota B127 a vydají se na Zemi, aby se od něj dozvěděli, kde se ukrývá Optimus Prime a pak ho zlikvidovali. Podaří se ho Charlie zachránit?

Také by vás mohlo zajímat: 10 filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu v češtině. Jsou mezi nimi i velké hity

Hitch: Lék pro moderního muže

(Hitch)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Cole. Hitchovi se brzy ale začne komplikovat vlastní život, když se seznámí s novinářkou Sarou. Ta v práci shodou okolností dostane za úkol, aby prolustrovala nový vztah ostře sledované celebrity Allegry Cole.

Mizerové

(Bad Boys)

Maskovaná banda Francouze Foucheta vnikne do trezoru protinarkotického oddělení a uloupí heroin za sto milionů dolarů. Na případ jsou nasazeni zkušení detektivové Marcus Burnett a Mike Lowrey, kteří mají na dopadení pachatele dva dny, jinak případ převezme FBI. Zatímco Marcus je usedlý otec rodiny a milující manžel, Mike je světák a sukničkář, užívající plnými doušky právě nabytého dědictví. Jejich první cesta vede do luxusního sídla architekta, který projektoval ventilaci policejní budovy. Najdou ho však zavražděného. Mike požádá bývalou přítelkyni, luxusní prostitutku Max, aby mu pomohla získat informace. Ta se však dostane příliš blízko nepříteli a zaplatí za to životem. Jediným svědkem její vraždy se stane nezaměstnaná fotografka Julie, a tu je nyní třeba ochránit. Dívka policii nevěří. Jediný, s kým je ochotná mluvit, je Mike. Ten však není k zastižení, a tak se za něj musí Marcus vydávat. Role sukničkáře však jeho plaché povaze nesedí, a to se stane zdrojem nečekaného množství problémů a komplikací.

Také jsme psali: Brutalitu války a důležitost naděje dá pocítit nový postapokalyptický thriller Černý krab

Oko bere

(21)

Ben Campbell je stydliv, ale geniální student M.I.T., který nachází odpověď na svoje problémy s financováním studia v hazardních hrách. Je mu nabídnuto členství ve skupině nejnadanějších studentů, kteří každý víkend odjíždějí pod falešnou identitou do Vegas, kde využívají svých dovedností k tomu, aby si v kartách přišli na slušné peníze. Jejich potenciál objevil svérázný profesor matematiky a génius v oboru statistiky, Micky Rosa, a společnými silami vymysleli způsob, jak herní systém pokořit. Ben podlehne vidině peněz, životnímu stylu v Las Vegas a chytré a pohledné člence jejich týmu, Jill Taylor, a stále více riskuje. Ačkoliv počítání karet není nezákonné, v sázce je mnoho a záhy nejde jen o dobrou orientaci v kartách, ale také o to, nenechat se přistihnout hrozivým šéfem ochranky jednoho z kasin, Colem Williamsem.

Parchanti

(The Losers)

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde má za úkol laserem označkovat dům, kde se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Protože ale není, jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty.

Čtěte také: Tom Hardy má do nažehleného panáka z Panství Downton daleko. Minisérie Taboo líčí syrovost a špínu Londýna v 19. století

Nejhorší obavy

(The Sum of All Fears)

Ben Affleck hraje Jacka Ryana, nastupujícího analytika CIA a specialisty na politické poměry v bývalém Sovětském svazu, kde se právě ujal moci nový ruský prezident. Ryan o něm před časem napsal odbornou studii, a proto se vydává s americkou delegací na zdánlivě rutinní inspekci ruských nukleárních zbraní. Během ní ovšem vychází najevo, že zmizeli tři elitní ruští fyzici, kteří jsou schopni sestrojit atomovou bombu. Politické napětí mezi oběma velmocemi narůstá a nejhorší obavy z nové studené války se naplňují. Když dojde ve Spojených státech k atomovému útoku, Rusko se jeví jako jasný viník. Svět se ocitá na pokraji jaderné katastrofy a Ryanovi zbývá k jejímu odvrácení zatraceně málo času

Noční hra

(Game Night)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili dvojici Maxe a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže když je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry… nebo není?

Modrá laguna

(The Blue Lagoon)

Hrdiny romantického příběhu jsou dvě děti, Richard a Emmelina, které ztroskotají společně s lodním kuchařem Paddym Buttonem na opuštěném tichomořském ostrově. Starý námořník sice zemře, ale předtím ještě naučí obě děti, jak přežít. Naštěstí je ostrov plný ovoce a moře plné ryb. Roky plynou, oba malí trosečníci dospívají a jejich vztah se postupně mění v lásku, z níž se po čase narodí syn, který dostane jméno Paddy, po kuchaři Buttonovi.

Přečtěte si také: Očekávaný seriálový krimi thriller Mozaiky lží míří na Netflix. Předlohou mu byla populární kniha

Zdroje: ČSFD, TV Nova, Netflix, Česká televize, TV Prima, Vertical Ent.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.