Jihokorejci mají vlastní Piráty z Karibiku. Jejich otrlí korzáři hledají poslední královský poklad

Eva Lenská
Foto: Lotte Cultureworks

Dobrodružné filmy o pirátech plné soubojů, otrlých vtípků a různých pletich se natáčejí po celém světě. Také Jižní Korea přispěje svou trošku do mlýna snímkem Piráti: Poslední královský poklad. Vyvěsme tedy vlajku s lebkou a zkříženými hnáty a pojďme na to!

Piráti: Poslední královský poklad (The Pirates: The Last Royal Treasure, Haejuk: Dokkaebi Gitbal) je dlouho očekávané pokračovaní filmu The Pirates z roku 2014, který měl v Koreji obrovský úspěch. Pokud jste ho neviděli, nemusíte se tím trápit. Druhý díl se totiž pyšní nejen novým příběhem, ale i novými herci.

S prohnanými a všemi mastmi mazanými mořskými vlky se tentokrát vydáme hledat ztracený poklad královské rodiny z doby Goryeo. Nebude to lehké, neboť se to neobejde bez zapeklitých hádanek, nebezpečných bouří a nemilosrdných nepřátel.

Kdo se s námi vlastně bude plavit? Bývalý bandita Woo Moo Chi (Kang Ha Neul) a jeho pravá ruka Kang Seob (Kim Sung Oh), kapitánka pirátské lodi Hae Rang (Han Hyo Joo), lukostřelec Han Goong (Sehun), vtipálek Mak Yi (Lee Kwang Soo), podvodnice Hae Geun (Chae Soo Bin) a další krvežízniví zlotřilci. Samozřejmě nebude chybět ani protivník, prohnaný darebák Boo Heung Soo (Kwon Sang Woo), který si na poklad také brousí zuby.

Snímek režíroval režisér Kim Jung Hoon, jenž během rozhovoru pro Naver uvedl: „Jako otce dvou dětí mě dobrodružný a akční žánr velmi přitahuje. Navíc patřím ke generaci, která vyrůstala na dobrodružných filmech, proto jsem chtěl něco takového natočit. Kvůli covidu-19 jsme museli natáčet v zimě, v třeskutých mrazech. První film byl velkým hitem a ačkoli nevíme, zda překonáme jeho úspěch, doufáme, že si naše pokračování, plné vtipu a akce, diváky získá.”

Cesta za pokladem je dlouhá 126 minut a vy se na ni můžete spolu s Netflixem vydat už 2. března.

Zdroj: Naver

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.