Romantika pro fanoušky Country: Neúspěšnou zpěvačku a zkrachovalého producenta čeká zvrat v kariéře a možná i láska

Eva Lenská
Foto: Home Box Office (HBO)

Tentokrát si Netflix připravil něco pěkného pro milovníky country. Díky  snímku Country v srdci vyrazíme na hudební festival do městečka Silverado a budeme fandit neúspěšné zpěvačce a zkrachovalému producentovi.

Americký hudební film Country v srdci (Country at Heart) z roku 2020 mají na svědomí režisér Bradley Walsh a scénárista Rick Garman. Snímek má sice jen 84 minut, ale je nabitý hudbou, láskou a fanouškům country udělá určitě radost.

Písničkářka Shayna Judson (Jessy Schram) se vrátila do rodného Silverada poté, co se jí v Nashvillu nepodařilo rozjet hudební kariéru, včetně nedávného konkurzu na doprovodnou zpěvačku hvězdného Dukea Sterlinga (Lucas Bryant).

Ačkoli je rozhodnuta s hudbou skoncovat, náhodné setkání se šarmantním skladatelem Gradym Connorem (Niall Matter) všechno změní. Grady by rád složil úspěšný hit a zabodoval na místním hudebním festivalu. Požádá Shaynu, aby mu pomohla se skládáním písně pro Dukea Sterlinga, se kterým má nevyřízené účty, a postupně začne propadat jejímu kouzlu. Všechno se vyvíjí skvěle, nicméně nevyřešené věci z minulosti mohou všechno pokazit.

Ve filmu, ke ktrému složil hudbu Christopher Guglick, si dále zahráli Ted Whittall, Zach Smadu, Tommie-Amber Pirie, Yvonne E. Davidson a Michael James Regan.

Na Netflixu se snímek objeví už 22. února.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.