Ryan Reynolds a Mark Ruffalo budou v novém rodinném sci-fi cestovat časem. Už v březnu

Foto: Doane Gregory/Netflix

Ryana Reynoldse není nikdy dost! Netflix nedávno vydal upoutávku, ve které ukázal, na jaké filmy se jeho uživatelé mohou letos těšit. V ní jsme mohli vidět například The Grey Mana, který se natáčel i v našem hlavním městě. Ryan Reynolds si v něm střihl hlavní roli. A aby toho nebylo málo, už v březnu se na něj můžeme těšit v dalším filmu – Projekt Adam (The Adam Project).

Rodinné sci-fi s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli láká fanoušky na cestování časem. Adam (Walker Scobell) je 13letý kluk, který truchlí nad nedávnou smrtí svého otce (Mark Ruffalo). Jednoho večera však ve své garáži narazí na zraněného pilota (Ryan Reynolds). Ukáže se, že je to jeho starší verze z budoucnosti, v níž je technologie cestování časem v raném vývoji.

Společně se vydávají na dobrodružství do minulosti, aby našli svého otce, napravili události a nakonec zachránili svět. Ještě těžší tento úkol bude vzhledem k tomu, že se tito dva Adamové opravdu nemají v lásce.

Upoutávka na tento velice očekávaný akční film od Shawna Levyho už je venku. Kromě již výše zmíněných se můžeme těšit také na herečky Jennifer Garner a Zoe Saldañu.

Projekt Adam přichází na Netflixu 11. března.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.