Stud stranou: Autorka detektivek má na vraždy nos. Nyní se pokusí najít vraha své sestry

Eva Lenská
Foto: Sergei Bachlakov/Netflix

Tento film potěší zejména fanoušky oblíbené spisovatelky Nory Roberts, která píše romantické příběhy s notnou dávkou krimi nebo tajemna. Hrdinkám jde často o život. Bude to případ i odvážné Grace? To brzy uvidíte na Netflixu.

Snímek Stud stranou (Brazen) byl natočen podle knihy Brazen virtue od Nory Roberts, která v češtině vyšla v roce 2003 pod názvem Srdcová dáma. Film režírovala Monika Mitchell a hlavní role ztvárnili Alyssa Milano, Sam Page, Malachi Weir, Barry W. Levy, Colleen Wheeler, Lossen Chambers a Matthew Finlan. 

Foto: Sergei Bachlakov/Netflix

Populární spisovatelka detektivek Grace Millerová vyrazí do Washingtonu navštívit svou sestru Kathleen, kterou dlouho neviděla. Až doposud si myslela, že sestra pracuje jako učitelka, ale Kathleen měla svoje tajemství, které ji možná připravilo o život.

Jednoho dne ji Grace najde mrtvou a od sympatického detektiva Eda se dozví, že si sestra pod přezdívkou Desiree přivydělávala jako dívka na telefonu a její erotická videa měla velký úspěch.

Kdo ji mohl zabít a jak to souviselo s jejím rozvodem? Grace je odhodlaná najít vraha a neposlouchá Edovo varování, že by příští obětí mohla být ona sama, protože vrah vraždí dál a je zvrácenější než si dokáže představit.

Snímek je dlouhý 94 minut a na Netflixu bude dostupný 13. ledna s českým dabingem i titulky.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.