Láska přes okno: Jak přimět souseda, aby se do vás zakoukal? Možná pomůže Wi-Fi

Eva Lenská
Foto: Netflix

Přemýšleli jste někdy nad tím, že by vám k lásce mohla dopomoci Wi-Fi? V romantických filmech je možné všechno a my tu máme jeden pro náctileté, který je natočen podle románu a slibuje přitažlivé hlavní postavy i pořádnou dávku vášně.

Společná hesla k Wi-Fi vždy spojovala lidi, tak proč toho nevyužít v romantickém filmu pro mladé, který byl natočen podle úspěšného románu venezuelské autorky Ariany Godoy z roku 2016. Snímek se v originále jmenuje A Través de mi Ventana, ale my si ho budeme moci pustit na Netflixu pod názvem Láska přes okno nebo Through My Window.

Raquel (Clara Galle) je dlouhodobě zamilovaná do svého přitažlivého souseda Arese (Julio Peña), kterého tajně sleduje, ale nikdy s ním nemluvila. Dokáže ho přimět, aby se do ní zamiloval, i přesto, že jsou oba z úplně jiných světů?

Jejich cesty se zkříží jedné noci, kdy Raquel přistihne Arese, jak se naboural do její Wi-Fi. Pohledný soused však nepatří mezi snadno dostupné chlapce. Ačkoli mezi dvojicí přeskočí jiskra hned na začátku, Ares tvrdí, že Raquel není jeho typ a snaží se začínající románek utnout. Umanutá sousedka ho však chce za každou cenu dostat a tak dělá věci, které by normálně nedělala. Chodí například na večírky do klubů a chová se svůdně.

Půjde mezi dvojicí mladých lidí o pravou lásku nebo jen pouhý chtíč? Odpověď se dozvíme 4. února na Netflixu. Budeme si moci vybrat mezi českým dabingem nebo titulky.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.