Čtyři lidé, čtyři páry. Italská romantická komedie Four to Dinner otestuje teorii spřízněných duší

Foto: Netflix

V lednu nás na Netflixu čeká spousta novinek. Jednou z nich bude italský film Four to Dinner (Quattro metà/4 metà). Romantická komedie od studia Cattleya dorazí na Netflix 5. ledna. Scénář napsal Martino Coli a hlavní role si zahráli Ilenia Pastorelli, Matilde Gioli, Giuseppe Maggio a Matteo Martari.

Film od režiséra Alessia Maria Federiciho zpochybňuje koncept spřízněných duší. Paralelní dějové linie zobrazují čtyři svobodné přátele, kteří se postupně různě spárují. Existuje spřízněná duše pro každého? Teorie o spřízněných duších zní sice romanticky, ale dost nevědecky. Proto se ji Luca a Sara pokusí otestovat.

A jak má vlastně spřízněná duše vypadat? Má být jako my, nebo naším opakem? Na večeři jsou pozvání čtyři přátelé Chiara (instinktivní a vášnivá anestezioložka, s jasnou představou o tom, jak by měl vypadat vážný vztah), Matteo (spontánní a láskyplný člověk, co je prostě samý žert), Giulia (výzkumnice v oblasti finanční statistiky a matematiky, která si dobře uvědomuje svůj potenciál v práci i soukromém životě, je pragmatická, upřímná a od ostatních mnoho neočekává) a Dario (právník, sukničkář, který ví jak potěšit), shodou okolností všichni nezadaní.

Ze čtyř postav postupně vzniknou čtyři různé páry. Kdo se ale nakonec do koho zamiluje? Na to se můžete podívat už 5. ledna 2022.

Zdroje: Netflix, Conematographe

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.