Ďáblovi v patách: Dokument o skutečném příběhu, který je tak divoký, že ho budete muset vidět, abyste mu uvěřili

Foto: Netflix

Netflix zveřejnil trailer k dokumentu o skutečném příběhu tak divokém, že ho budete muset vidět, abyste mu uvěřili, a možná i přesto budete mít spoustu otázek. Jde o dokument Ďáblovi v patách: Divoký svět Johna McAfee (Running with the Devil: The Wild World Johna McAfee)

Ďáblovi v patách: Divoký svět Johna McAfee sleduje zakladatele jednoho z nejznámějších antivirových programů, který byl roky na útěku poté, co byl podezřelý z vraždy.

Trailer začíná zprávami o vraždě Gregoryho Faulla a představuje Johna McAfeeho jako podezřelého. V méně než dvou minutách videa můžeme vidět kousky exkluzivních rozhovorů s lidmi, kteří ho osobně znali, a dosud neviděné záběry, kde se objevuje i samotný podnikatel.

V polovině traileru každému dojde, že nepůjde o žádné průměrné vyprávění o muži, který se ze všech sil snaží vyhnout zákonu, ale o mimořádný příběh o divokých letech v životě velmi kontroverzní postavy.

McAfee se narodil jako John David McAfee ve Velké Británii v roce 1945 a stal se podnikatelem, počítačovým programátorem a tvůrcem prvního komerčního antiviru. Jeho software posloužil jako spouštěč multimiliardového antivirového průmyslu. Nakonec opustil společnost, kterou vytvořil, a prodal svůj zbývající podíl společnosti Intel za více než 7 miliard dolarů. Později se stal hlasitým kritikem softwaru McAfee a naléhal na lidi, aby jej odinstalovali. V roce 2013 opustil své bydliště, aby se vyhnul výslechu jako podezřelý ze smrti svého souseda Faulla, který byl ve svém sídle zastřelen zezadu do hlavy.

Foto: Netflix

Zdroje: The Verge, Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.