Od dělnických kořenů po světovou ikonu: David Beckham míří na Netflix s dokumentem o svém životě a kariéře

Foto: Netflix

Připravte se na bezchybné přihrávky, a ještě dokonalejší vousy, protože David Beckham přináší na Netflix dokumentární seriál o své legendární kariéře. 

Zatím nepojmenovaný seriál je nyní ve výrobě. Na starost ho má oscarový režisér Fisher Stevens a producent Johna Battseka, který získal cenu Emmy za film Pátrání po Sugar Manovi.

Dokument prozkoumá Beckhamův život od jeho dělnických kořenů ve východním Londýně až po jeho kariéru jednoho z nejikoničtějších a nejúspěšnějších fotbalových hráčů všech dob.

„Nyní je ten správný čas vyprávět,“ řekl Beckham o seriálu na loňské MIPTV. „V mé kariéře se odehrálo tolik různých kapitol. Klady, zápory, děti, rodina, má to tolik vrstev.“ Nová show se s tím vším vypořádá ve formátu, o kterém fotbalová hvězda řekla, že byl inspirován dokumentem ESPN o Michaelu Jordanovi Poslední představení.

Dokument bude mít přístup k Beckhamovým osobním archivům, představí dosud neviděné záběry z posledních 40 let, stejně jako novodobé vzpomínky a upřímné momenty. Bude obsahovat také rozhovory se samotným Beckhamem a jeho přáteli, rodinou a kolegy.

Beckhamův dokument se brzy objeví na Netflixu. Datum premiéry ale ještě nebylo stanoveno.

Zdroje: Deadline, Netflix Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.