Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky se pokouší odhalit pravdu o předčasné smrti sex symbolu 50. let

Foto: Netflix

V nejnovějším investigativním dokumentu Netflixu se to jen hemží konspiracemi. Je těžké si představit významnější hvězdu z 50. a počátku 60. let, než je Marilyn Monroe. A právě ta bude jeho hlavní tváří.

Jeden z prvních amerických sex symbolů, Marilyn Monroe, bude mít na Netflixu nový dokument nazvaný dokument Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky (The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes).

Hereččin odkaz žije dodnes v jejích filmech a na slavných fotografiích. Byla známá pro vyhrocené vztahy se slavnými, jako byla baseballová hvězda Joe DiMaggio, dramatik Arthur Miller a dokonce i prezident John F. Kennedym. Zlomených srdcí bylo mnoho.

Za vším tím vzrušujícím životem, který byl plný slávy a bohatství, se ale objevila i temná stránka. Marilyn Monroe zemřela ve svém domě v pouhých 36 letech. Z počátku se mluvilo o předávkování drogami.

Netflix nyní zveřejnil trailer k dokumentu Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky, který diváky vezme na cestu, na jejímž konci čeká smrt oslavované umělkyně. Dokument, který vyjde 27. dubna, odhaluje části života Marilyn Monroe, které byly doposud veřejnosti skryty. Hlas Marilyn Monroe v něm říká: „Pravda se jen málokdy dostane do oběhu. Většinou kolují jen samé lži.“

Případ jejího úmrtí byl znovu otevřen v roce 1982. Další hlas, tentokrát mužský, nás v upoutávce informuje, že nahrávky rozhovorů kolem její smrti dosud nespatřily světlo světa a v tomto dokumentu budou odhaleny úplně poprvé. Nakonec se dozvídáme, že informace týkající se osudné noci, byly drženy v přísné tajnosti.

I když možná tento dokument nezodpoví všechny otázky, slibuje, že se zaměří na množství konspiračních teorií, které přežívají od oné strašlivé a tajemné noci v roce 1962 až do dnes.

Zdroj: Netflix, Trailer k filmu, Wikipedia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.